Розпочато прийом заяв на зарахування до 1-х класів на 2020-2021 н.р.

З 27 квітня 2020 року розпочато прийом заяв про зарахування дітей до першого класу Старогвіздецької гімназії на 2020/2021 навчальний рік.

Відповідальною особою за прийом документів призначено заступника директора з навчально-виховної роботи Малярчук Наталію Михайлівну (📱0956105207).

За довідками можна звертатися до вчителя майбутніх першокласників:

  • Стражник Ярини Олександрівни - 📱0999017608

З 27 квітня до 31 травня 2020 року розпочато прийом документів щодо зарахування дітей до 1 класу 2020/2021 н. р. З урахуванням обмежувальних заходів на період карантину, що унеможливлюють безпосередній візит батьків до  закладу освіти, рекомендуємо скористатися дистанційним засобом подачі заяви для вступу Вашої дитини до 1 класу зручним для Вас способом.

  • І спосіб. Відправити на електронну адресу strgvizdec_school@ukr.net  такі скановані копії документів:

📌🌐заяву одного з батьків дитини (подати заяву про вступ до закладу освіти мають лише батьки дітей 6-7 років, які планують навчатися з 01.09.2020 року);

📌ксерокопію свідоцтва про народження дитини;

📌медичну довідку за формою первинної облікової документації № 086-1/о «Довідка учня загальноосвітнього навчального закладу про результати обов'язкового медичного профілактичного огляду», затвердженою наказом Міністерства охорони здоров'я України від 16 серпня 2010 року № 682 (за можливістю або після завершення карантину);

❗️Звертаємо увагу! За повноту і достовірність усієї інформації та усіх документів, що подаються до закладу освіти, відповідає (згідно з вимогами законодавства) особа, яка їх подає.

#ОзелененняУкраїни

Нам небайдужий стан довкілля в Україні та за її межами.
Яке майбутнє чекає нові покоління людей, залежить виключно від Нас.
Тож врятуймо планету разом!
З 21 по 28 березня 2020року активні, енергійні люди різного віку зможуть долучитися до акції і посадити саме своє дерево.
Відновимо екосистему країни разом «Майбутнє в наших руках» 

Безпечна школа: запобігання шкільному булінгу

ПРОТИДІЯ БУЛІНГУ

Сьогодні серед підростаючого покоління надзвичайно загострилася проблема насильства, здійснюваного самими дітьми одне до одного. Таким чином, щоб привернути увагу до даної проблеми, у Старогвіздецькій гімназії з учнями початкових класів був проведений Тиждень протидії булінгу. Діти моделювали різні ситуації, переглядали відеопре зентації, обговорили варіанти боротьби та протидії такому негативному соціальному явищу як булінг. 

Збережімо природу разом!

Не зривай первоцвітів!!!

До нас завітала весна!!! Її перші вісники милують око. Ми вертаємось сьогодні до кожного з Вас. Зупиніться! На красу цю дивну подивіться!! Не зривайте, не топчіть, не несіть оберемок мертвих квітів додому. Краще зробіть гарне фото напам'ять і ця весняна мить залишиться з вами надовго. Збережемо цю красу для наступних поколінь, не будьмо байдужими до рідного краю!!! 

Вересень 2019

Олімпійський тиждень

Щоб навчити цінувати власне здоров'я,виховувати в школярів потребу в постійній руховій активності, зміцненні здоров'я, залучати до активних занять фізичною культурою та спортом в школі щороку традиційно проводиться Олімпійський тиждень. Не виключенням став і цей рік.
Тиждень розпочався надзвичайно цікаво і водночас захопливо, діти малювали малюнки на асфальті. Також відбулися спортивні змагання, де кожен учасник залишився задоволеним результатом. 

#спортцежиття ⚽️🏀🏓🏸🥇🥈🥉⛹🏻‍♀️⛹🏻‍♂️

Олімпійський тиждень у Старогвіздецькій гімназії продовжується...
Молодші школярі сьогодні передали естафету старшокласникам.
Кожен з учасників зміг проявити свої знання, уміння та майстерність у різних естафетах. Тиждень пройшов цікаво, ефективно, корисно та залишив приємні враження. 

ЯРМАРКА СМАКОЛИКІВ

Такого дійства давно не було у стінах Старогвіздецької гімназії. З самого ранку учні та батьки з пакуночками у руках спішили до гімназії, несучи різноманітні смаколики. Розмаїття кулінарних шедеврів не просто радувало погляд, а й додавало апетиту. Не перелічити дивовижно смачних та яскраво оформлених тістечок, тортиків, млинців, кексів, цукерок, желе... і все таке смачненьке та недороге, завдяки умілим рукам матусь та бабусь наших учнів.
Протягом дня в стінах гімназії панувала атмосфера справжньої ярмарки. Хтось вигукував і рекламував свій товар, хтось торгувався - було гамірно, весело та смачно!

Осінні барви

Вже хорошою традицією в Старогвіздецькій гімназії стало проведення на початку вересня свята урожаю і квітів. Цьогоріч воно видалося особливим і неповторним.
Діти з кожного класу долучилися до свята створивше осіннє квіткове диво, перетворивши фоє нашої гімназії в яскравий різнобарвний килим з квітів. Квітуванням осінніх барв учні, батьки та вчителі зможуть милуватися ще кілька днів. 

Демократична школа. Формування громадянських компетентностей

26 вересня для учнів 6-9 класів було проведено тренінгове заняття на тему «Демократичне суспільство». Основний акцент було зроблено на правах та обов'язках, як основи для формування громадянської відповідальності. Учні мали можливість самотужки побудувати модель демократичного суспільства, в якому будуть враховані цінності та переконання всіх його громадян, люди будуть відповідальні та компетентні.

СКАЖІМО БУЛІНГУ «НІ»! 

З 16 по 20 вересня 2019 року в Старогвіздецькій гімназії був проведений тиждень протидії булінгу «Зупинимо булінг разом». Упродовж тижня у закладі освіти проводилися профілактичні бесіди, тематичні години, хвилинки толерантності з метою формування в учнів громадянської відповідальності.
В рамках проведення тижня протидії булінгу проведено зустріч працівників ювенальної провенції Коломийського ВП майором поліції Вадимом Василецьким та старшим лейтенантом поліції Ярославом Боледзюком з учнями гімназії та прочитано лекцію на тему «Булінг та шляхи його подолання».
Сподіваємося спільними зусиллями ми створимо в гімназії безпечне середовище для усіх учасників освітнього процесу. СКАЖІМО БУЛІНГУ «НІ»!


Усі діти полюбляють різноманітні досліди й мріють відчути себе трішки чарівниками. Було доведено, що це нескладно, але для цього знадобляться відповідні знання з хімії, біології, фізики.
Учні в рамках тижня хімії в Старогвіздецькій гімназії зробили декілька захопливих експериментів і переконалися, що хімія - це здорово, хімія - це цікаво, хімія - це круто!

21 лютого День рідної мови і про нього завжди пам'ятають у нашій Старогвіздецькій гімназії.
Вважаємо, найбільшим і найдорожчим скарбом кожного народу є його мова.
Учнями 8-го класу був проведений диспут «Хто ми без мови рідної» , а також презентації «Говорімо українською», «Цікаві факти про мову».
Піднесено, душевно із захопленням читали поезії учні 1-9 класів, взявши участь у флешмобі «Шануємо мову серцем і вустами».

Ми не маємо права забувати...
Їх назвали Небесною сотнею - українців, які загинули в Києві на Майдані. Гинули за честь, за волю, за право бути Українцем і за свою Батьківщину. Героїчна сотня, зробивши перший крок, журавлиним ключем полинула у вирій вічності, ставши нашими Ангелами-Охоронцями на небі.
Описати, а тим більше відчути глибину трагедії і болю, які впали невимовним тягарем на Україну, нині не під силу нікому. Гіркі події сьогодення не могли залишити байдужими й учнів Старогвіздецької гімназії. Всі разом вони долучилися до тихої акції вшанування Героїв Небесної сотні «Ангели пам'яті», провели годину спілкування «Герої не вмирають... Просто йдуть...». 

© 2019 СТАРОГВІЗДЕЦЬКА ГІМНАЗІЯ
Всі права захищені.
Створено за допомогою Webnode
Створіть власний вебсайт безкоштовно! Цей сайт створено з допомогою Webnode. Створіть свій власний сайт безкоштовно вже сьогодні! Розпочати